top of page
Advocaat huurrecht handelshuur Aalst

Huurrecht

 

Sedert decennialang heeft Stevens & Wallace Advocaten een zeer gedegen expertise opgebouwd in het behandelen van (complexe) huurgeschillen, voornamelijk op het vlak van handelshuur en woninghuur. Het kantoor treedt zowel op voor verhuurders als huurders.

 

U kan bij ons kantoor terecht indien uw huurder nalaat om diens huur te betalen, u uw  huurder snel uit de woning wenst te laten zetten wegens wanbetaling of overlast of u wenst een contract te laten nakijken en/of op maat te laten maken (bijvoorbeeld door een clausule van een extra schuldenaar aan toe te voegen d.m.v. borgstelling), maar ook wanneer uw verhuurder een ongeschikte woning verhuurt of nalaat om diens beloften tot herstelling na te komen.

 

In geval van handelshuur kunnen wij u ook bijstaan, hetgeen gezien het zeer formalistisch karakter, geen overbodige luxe is.

Wij staan zowel ter beschikking van verhuurder als huurder voor het opstellen of nakijken van de handelshuurovereenkomst, zodat deze aan alle wettelijke en juridische vereisten voldoet en uw belangen op perfecte wijze veilig stelt.

 

 

 

Contactgegevens

Karel van de Woestijnestraat 4
9300 Aalst

T. 053-78.50.04
F. 053-78.66.83

E. info@stevens-wallace.be

bottom of page