top of page
Strafrecht Advocaat Aalst Dendermonde

Strafrecht

 

Ongeacht of u beschuldigd wordt of slachtoffer bent, wij bezorgen u de beste verdediging mogelijk in alle strafrechtelijke procedures.

 

Deze bijstand reeds begint reeds vóór een verhoor bij de politie of onderzoeksrechter, doch omvat ook uw verdediging voor de Raadkamer, Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI), Correctionele Rechtbank, Hof van Beroep en Hof van Assisen.

 

Ingeval u het slachtoffer werd van strafrechtelijke feiten, kan u op ons kantoor een beroep doen om uw belangen te verdedigen. In dit kader bespreken wij uw mogelijkheden voor de aangifte van dergelijke feiten bij de politie of het neerleggen van een klacht met burgerlijke partijstelling bij de onderzoeksrechter.

 

Daarnaast verlenen wij u bijstand in de afhandeling van uw burgerlijke belangen en het vorderen van mogelijke schadevergoeding in een procedure voor de correctionele en/of burgerlijke rechtbank.

Dit omvat ook bijstand bij medische expertises, zodat u de vergoedingen krijgt waar u recht op heeft! Het is immers belangrijk een advocaat onder de arm te nemen die voldoende kennis heeft van de indicatieve tabellen (bijvoorbeeld genoegenschade, schade bij weerkaatsing,…).

 

In sommige gevallen dekt uw familiale verzekering de kosten van onze tussenkomst (zo u slachtoffer bent). U kan hierover meer inlichtingen bij ons bekomen.

 

Contactgegevens

Karel van de Woestijnestraat 4
9300 Aalst

T. 053-78.50.04
F. 053-78.66.83

E. info@stevens-wallace.be

bottom of page