top of page

Contact - Advocaat Aalst

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONS

Het kantoor is gelegen aan de Karel van de Woestijnestraat 4 te Aalst, op amper een kwartier van de Rechtbanken van Dendermonde en centraal tussen Gent en Brussel (twintig minuten) en Oudenaarde.
 
Het kantoor is vlot bereikbaar en bevindt zich op een vijftal minuten van de E40 in een zijstraat van de Capucienenlaan (Ring van Aalst-N9).
Het kantoor beschikt over een parking, waar u zich steeds kan parkeren indien er in de straat geen plaats zou zijn. De parking Keizershallen bevindt zich op amper 300 meter van het kantoor.
Wenst u ons te contacteren voor een afspraak, een juridische vraag of om een dossier te openen? Contacteer ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via de gegevens op deze pagina. Wij contacteren u binnen de 24 uur terug.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Contactgegevens

Karel van de Woestijnestraat 4
9300 Aalst

T. 053-78.50.04
F. 053-78.66.83

E. info@stevens-wallace.be

Uw gegevens zijn verzonden!

U kunt ons  doorgaans telefonisch bereiken van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.30 uur, doch aangezien de meeste zittingen in de voormiddag plaatsvinden, zal u hier rekening mee willen houden.
 
Uw faxberichten aan ons kantoor worden met bekwame spoed aan de betrokken advocaat bezorgd met het oog op eventuele beantwoording ervan.
 
E-mailberichten komen terecht op het secretariaat of rechtstreeks bij de betrokken advocaat.

Een eventuele leesbevestiging die u zou ontvangen, staat niet gelijk aan de behandeling van uw e-mail. Door de toevloed van mailberichten mag u niet verwachten dat u sneller een antwoord ontvangt dan via een ander communicatiemiddel.
 
De behandeling en verwerking van uw e-mail wordt aangerekend volgens de gebruikelijke kantoortarieven en de afspraken inzake de kosten.
 
Een eenzijdig verzoek per e-mail om inhoudelijke prestaties of proceshandelingen te leveren, kunnen wij niet aanvaarden, tenzij daaromtrent voorafgaandelijk afspraken werden gemaakt met de behandelende advocaat.
 
Om de behandeling van de correspondentie te vergemakkelijken, verzoeken wij u om steeds de bestemmeling te vermelden evenals de referte van het dossier.
bottom of page